Мара Отварачката зачеркна Миро Дзвера! (Окончателно ли е обаче)

https://goreshto.net/goreshto/mara-otvarachkata-zacherkna-miro-dzvera-okonchatelno-li-e-obache/122053 Goreshto.net
Мара Отварачката зачеркна Миро Дзвера! (Окончателно ли е обаче)

Мара Отварачката е пред развод

Според клюката фолк певицата е подала документи за развод със съпруг номер три Мирослав Соколов. Тя и Миро Дзвера на няколко пъти се разделяха и събираха, но сега нещата май са окончателни.

В интервю пред Мон Дьо Мария намекна, че нещата с Миро не вървят и раздялата е неминуема.Бракът им, който бе изключително  краткотраен бе осеян със скандали, побоища, дори заплахи за живота й. Мария вече е изтрила всичките си общи снимки с третия си съпруг  и спомените от общите им почивки.Което идва да покаже, е решението й е окончателно и връщане назад няма.

Скандалите между нея и лихваря стигнаха дотам, че той я заплаши с пистолет, опрян до главата й и ченгетата го прибраха. Срещу него бе повдигнато обвинение, но тогава Мария го защити с думите, че „те така се обичали, с шамари, обидни думи и често пошляпване“. Но изглежда това често и „страстно“ побийване вече е минало границите на нормалното и тя се е осъзнала.

Още повече че пред Мон Дьо фолкаджийката призна, че заради Миро изоставила кариерата си, понеже той й поставил ултиматум. Или е с него или да се чекне по заведенията, ама без него…

Ако се разведе, това ще е третият развод за заралийката. Тя има един брак с бащата на единствената й дъщеря Митко Андонов. Мария се разведе и с милионерския син Християн Гущеров. Дали обаче ще се кротне или ще продължи да търси мъж, който да я глези и издържа, само бъдещето ще покаже.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.