Маргарита Михнева след страшната онкодиагнозата: Изход винаги има!

https://goreshto.net/goreshto/margarita-mihneva-sled-strashnata-onkodiagnozata-izhod-vinagi-ima/114022 Goreshto.net
Маргарита Михнева след страшната онкодиагнозата: Изход винаги има!

Маргарита Михнева не се предава

Близо 20 години, след като  й открили рак на гърдата, сега тя е с нова диагноза. Открили й рак на костите.

„След толкова години ракът на гърдите се излекува, но е ударил и костите. Откриха ми диагнозата при рутинен преглед, както и при първия случай. Нямах никакви болки, нито оплаквания, но нещата се хванаха навреме. И това ме спаси.Хората в моето положение трябва да вярват, че изход винаги има. Просто няма да се даваме!“, категорична е телевизионната звезда.

Докторите веднага реагирали и й казали, че трябва да се оперира. Тя пожелала да се оперира в Швейцария, където живее единствената й дъщеря с двете й внучета, но там й казали да чака четири месеца. А ракът е агресивен и  не бива да се чака. Затова се подложила на операция.

„Нашето здравеопазване е повече от добро. Няма да крия, операцията е много болезнена. Махнаха ми три ребра, още се възстановявам. На никой не казах, а моите познати ме хвалят за вида ми, че съм се вталила. А не виждат, че се движа с шапка и очила“, споделя звездата.

Много от нещата, които преди вършела, сега не успява.Не може да вдига тежко, да шофира, да обикаля, както го е правила преди. Но е доволна, че все пак е добре.

„Жива съм, защото направих операциите навреме“ убедена е Маргарита Михнева.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.