Мариан Бачев – редовен клиент на студио за красота

Последният път му е бил направен масаж, маска за лице и терапия

https://goreshto.net/goreshto/marian-bachev-redoven-klient-na-studio-za-krasota/117515 Goreshto.net
Мариан Бачев – редовен клиент на студио за красота

Последният път му е бил направен масаж, маска за лице и терапия

Прави впечатление, че напоследък актьорът Мариан Бачев залита все по-често по разкрасителните процедури. И в това няма нищо изненадващо, предвид, че се доверява на съпругата си.

 

Това става ясно от клиповете, които Бачев постоянно споделя с феновете си в социалните мрежи. Човек може да му завиди предвид факта, че половинката му Милена Видер го глези с най-модерните съвременни козметични методи, прави му масажи, за които със сигурност трябваше да се ръсне доста стотачки, ако не беше венчан за нея.

 

 

Макар Милена Видер също да е актриса по образование, тя се е върнала към занаята си козметичка, който упражнявала в продължение на години. Работи в един от салоните за красота в столицата, в които Мариан Бачев често може да бъде засечен, защото не пропуска да се възползва от уменията й, а и да й направи малко реклама, разбира се. Последният път актьорът се похвали, че му е бил направен масаж, маска за лице, както и терапия със съвременни козметични средства.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.