Мариана Попова и Тони Димитрова смляха „Гласът на България“

https://goreshto.net/goreshto/mariana-popova-i-toni-dimitrova-smlyaha-glasat-na-balgariya/123612 Goreshto.net
Мариана Попова и Тони Димитрова смляха „Гласът на България“

Мариана Попова попиля „Гласът на България“  и победителката

С победата на Надежда Ковачева не се съгласи и колежката й Тони Димитрова.

Надежда от отбора на Миро грабна победата и разбуни духовете. След нея втора остана Димитрина Германова с ментор Мария Илиева. „Среброто“ остана при Елена Попова, а четвърти се нареди Никола Янакиев.

Бясната и неудоволетворена от класирането Мариана Попова написа в нета, че е разочарована. Веднага й отвърна българската Бони Тейлър с въпроса „Ти не очакваше ли това да се случи?“

„Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи, не е такава идеята на формата и това е лошо за имиджа на предаването! Кой крив, кой прав вече е все тая, но аз го усещам като обида към екип, треньори и зрители“, изля душата си непокорната Мариана Попова..

Въпреки че двете си разменяха реплики в мрежата не съвсем насочени към целта, на всички стана ясно за какво говорят. А то е, че и този конкурс е опорочен, като се пробутват наши хора. Дори на зрителите, които не са експерти стана ясно, че Надежда, въпреки че пя добре, имаше дота фалшиво звучене в репертоара си.

Двете поп певица са убедени, че победата и 50-те бона трябваше да грабне Никола Янакиев. Но болшинството от феновете на песенното шоу бяха за Димитрина Германова.Тепърва страстите ще се развихрят и там някъде може и да изплува истината….

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.