Мария Бакалова и Валери се разделиха?Истина или лъжа

https://goreshto.net/goreshto/mariya-bakalova-i-valeri-se-razdelihaistina-ili-lazha/119266 Goreshto.net
Мария Бакалова и Валери се разделиха?Истина или лъжа

Гореща клюка раздели актуалната актриса Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров

Според слухът синът на двукратната ни олимпийска шампионка Мария Грозева и холивудската знаменитост са се разделили окончателно.

Мария Бакалова била луда от любов по чаровният син на спортистката, но идилията им свършила. Причината се оказала майката на Валери.

В двойката Бакалова била по-известната, а работата й предполагала среща с интересни хора, много пътувания  и слава. Затова Мария Грозева съветвала сина си да се откаже от тази връзка, която според нея не била изобщо перспективна.

По мнението й сина й само щял да страда и да излезе от нея, след време, с наранено сърце. Затова тя не спирала да чу говори да се раздели с младата актриса и накрая той се съгласил с доводите си и оставил гаджето си.

На Валери му писнало да бъде рефер в отношенията между родителката си и приятелката му и накрая се съгласил да се раздели с Мария Бакалова.

Нищо от това обаче не ес оказала вярно. Това била поредната „партенка“ по адрес на двамата влюбени, които продължават да са заедно. А олимпийската шампионка била много щастлива с щастието на двамата-сина си и актрисата, като напълно одобрявала връзката им, разкриват близки до звездната фамилия.

Източник: Хотнюз

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.