Мария Игнатова към Нойзи: Най-после ще си платиш цената!

https://goreshto.net/goreshto/mariya-ignatova-kam-noyzi-nay-posle-shte-si-platish-cenata/125310 Goreshto.net
Мария Игнатова към Нойзи: Най-после ще си платиш цената!

Мария Игнатова най-после се е осъзнала

След като дълго време мълча и не спираше да хвали съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, блондинката най-после „изплю камъчето“. И индиректно призна, че порокът на мъжа й е дошъл до гуша и вече му е „вдигнале червения картон“. А решението й май е окончателно!

И то два месеца след алкохолното фиаско на мъжа й, пипнат да шофира къркан до козирката. А според упоритата клюка псевдо интелектуалецът го очаква реален престой зад решетките.

„Студен си като лед, готов си да жертваш любовта ни! Никога не приемаш съвети, но някой ден ще си платиш цената“,припява бившата водеща от колата си, рефрена от известната песен на „Foreigner”- „Cold as Ice“.

Мария Игнатова много изтърпя в името на любовта. Тя прие мъжа си в собствената си богаташка къща, търпеше вечно намусената му физиономия, глезеше го като крез, мъкнеше го по светски събития, работеше упорито, за да задоволява тщестлавието и мързела му, като в отплата получаваше лошо отношение и никаква помощ в домакинските дела.

И поиска от него, още преди година, да спре да се налива с алкохол като чалтик. Само че Нойзи не спази обещанието си,  а на всичкото отгоре я изложи пред цяла България. Накрая Мария Игнатова вдигна ръце, като му „посочи вратата“ окончателно.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.