Мария Игнатова: Като малка исках да стана китарист с дълга коса, но станах само с дълга коса

Напоследък се захласва и по йогата

https://goreshto.net/goreshto/mariya-ignatova-kato-malka-iskah-da-stana-kitarist-s-dalga-kosa-no-stanah-samo-s-dalga-kosa/118494 Goreshto.net
Мария Игнатова: Като малка исках да стана китарист с дълга коса, но станах само с дълга коса

Напоследък се захласва и по йогата

От известно време насам Мария Игнатова се пъне да свири на китара, но за момента нещата никак не й се получават. За това призна самата тя и дори показа снимка с музикалния инструмент, допълвайки, че се е запалила покрай половинката си Ивайло Нойзи – Цветков, който борави със струните доста по-умело от нея.

 

За сметка на това Мария Игнатова се шегува със себе си, отбелязвайки, че като малка много искала да стане китарист с дълга коса, но станала само с дълга коса.

Освен китарата напоследък блондинката се захласва и по йогата и прави всеки ден упражнения.

 

 

Докато времето все още е топло и позволява, тя провежда тренировките си навън, на открито. Бившата на Димитър Рачков не пропуска да подчертае, че дължи добрата си форма на постоянството и волята.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.