Мария Игнатова трепери над Нойзи!Той се гаври с блондинката

https://goreshto.net/goreshto/mariya-ignatova-treperi-nad-noyzitoy-se-gavri-s-blondinkata/53024 Goreshto.net
Мария Игнатова трепери над Нойзи!Той се гаври с блондинката

Мария Игнатова не спира да трепери за мъжа си Ивайло Цветков-Нойзи

Стана ясно, че бившият главен редактор и новоизлюпен интелектуалец е роден на 29 февруари. Това ще рече, че 51-годишният особняк празнува рожден ден през четири лета.

Блондинката направо се разтопила, за да честити деня на раждането на мъжленцето си. Чакала да стане полунощ  и изненадала почти сънения Нойзи със сладкиш и запалена свещичка върху него.

По нрава си Нойзи само пробъбрил неодобрително, дори си позволил да изстреля няколко попържни, защо Мария го буди по никое време.

„Буквално й се чудим защото толкова го търпи. Той има ужасен нрав, в нищо не й помага, а тя пърха около него като някоя влюбена гугутка. Поднася му всичко на тепсия, в никаква къщна работа не се включва. Дори се навря в дома й като кукувица, а не той, като мъж, да й направи дом“, одумват я приятелките на бившата водеща.

Това негово поведение наистина го видяхме в „Черешката на тортата“, където Мария Игнатова участваше. Тя дори призна, че Нойзи не влиза в кухнята, а тя върши всичко сама. На масата мъжът й само философстваше, като додея на останалите участници с дълбокомислените си речи.

Това е втори брак за двамата, като преди това Мария Игнатова имаше брак с бизнесмена Петко Димитров и дълга връзка с комика Митко Рачков.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.