Мария Игнатова удари на камък при опитите й да се сближи отново с Рачков

Тя побърза да се разграничи от Нойзи, за да не навреди на имиджа й

https://goreshto.net/goreshto/mariya-ignatova-udari-na-kamak-pri-opitite-y-da-se-sblizhi-otnovo-s-rachkov/132736 Goreshto.net
Мария Игнатова удари на камък при опитите й да се сближи отново с Рачков

Тя побърза да се разграничи от Нойзи, за да не навреди на имиджа й

Запознати издават, че отношенията между Мария Игнатова и съпругът й Ивайло Цветков – Нойзи, рязко се влошили, след като той бе спипан да шофира в нетрезво състояние. Мълвата носи, че блондинката е натирила мъжа си от къщата си в столичния квартал „Драгалевци“. За да теши мъката и да се справи със самотата, тя си е взела котка, която обожава.

 

Запознати твърдят, че блондинката все още не е подала молба за развод, но обмисляла да го направи в най-скоро време. След злополучното събития скандалите в дома им зачестили и изгубила доверие в благоверния си. Освен това й дошло до гуша да го издържа, тъй като именно тя бе тази, която носеше повечето пари в семейството.

 

Тя редовно глезеше Нойзи с различни изненади и бе повече от щедра към него. И сякаш не стига останалото, ами живееха в двуетажната й къща в „Драгалевци“, за чийто ремонт Игнатова платила от собствения си джоб. Имотът, който е оценяван на около половин милион лева е наследствен от майката на Игнатова, но и Ивайло се разполагаше в него. След като го натирила обаче, Мария вече съжителства само с котката си.

 

Прави впечатление, че напоследък се опитва да затопли отношенията си с Димитър Рачков. Дори мълвата понесе, че иска да се събере с него, но не е ясно дали той е склонен на този компромис. Както е известно, след като Рачков се раздели с Анита Димитрова, която наскоро се омъжи, той също е свободен. Засега обаче не му влизало в плановете да се събере отново с Мария.

 

Романтичната история на Нойзи и Мария започна идилично, но все още съществува риск той да попадне в ареста, а се появили и други проблеми. Факт е, че Ивайло открай време има влечение към чашката, но покрай скандалите с блондинката, съвсем се пропил. Сега съжалява горчиво и се опитва да се справи с вредния навик, но Игнатова му била бясна, защото изложил и нея с безотговорното си поведение.

 

Припомняме, че тя се омъжи за Цветков навръх рождения си ден преди две години и половина. Венчавката им се състоя в с. Житен, близо до София в доста тесен кръг. След сватбата съпрузите уж заживяха щастливо и помежду им цареше хармония, но очевидно приказката е била само привидна.

 

 Имиджът на Мария, която има доста ангажименти като водеща на различни събития и се изявява като инфлуенсъри дори участва в редица рекламни кампании, се срина заради пиянската изцепка на съпруга й. Тъй като имала опасения, че интересът към нея може да намалее значително, побързала да се разграничи от Ивайло. 

 

Както е известно блондинката има и още един провален брак зад гърба си. Преди години тя бе омъжена за Петко Димитров, от когото има син в тийнейджърска възраст – Виктор, но той живее основно с баща си. С Димитър Рачков пък така и не успяха да стигнат до олтара, макар да бяха заедно около 8 години.

Едва, след като се разделила с Нойзи, Мария осъзнала, че с Рачков се чувствала много по-добре, макар и той да не бил идеален, поне нямал проблеми с алкохола…

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.