Мария Силвестър зачеркна вегетарианството заради сочна наденица

Не се оплаква от липса на обожатели

https://goreshto.net/goreshto/mariya-silvestar-zacherkna-vegetarianstvoto-zaradi-sochna-nadenica/124284 Goreshto.net
Мария Силвестър зачеркна вегетарианството заради сочна наденица

Не се оплаква от липса на обожатели

След като се придържа към вегетарианството цели 21 години, Мария Силвестър се върна към мръвките, след като се изкушила от сочна наденица и от лакомия загърбила дългогодишните си принципи. Признава, че още щом я зърнала, й потекли лигите и допълва, че човек трябва да се вслушва в сигналите на тялото си. Неведнъж е споделяла, че избягва въглехидратите заради инсулиновата й резистентност. Именно заради заболяването си преди време успя да качи доста килограми, които обаче пребори с правилен подход.

 

Категорична е, че човек трябва да се придържа към балансирана диета, изготвена спрямо изследванията, от останалите просто няма смисъл. Силвестър, която е на 46 години, но изглежда прекрасно твърди, че животът след 40 тепърва започва и съветва дамите да не се отчайват от напредването на годините. Разбира се редовен посетител е на любимата си клиника по естетична дерматология, за да поддържа свежестта си чрез ботокс и филъри, но без да прекалява.

Харесва френския модел на поддържане на лицето – здрава кожа и малко грим. Вътрешния баланс пък постигнала чрез сеансите при психолог. Силно се увлича от темата за духовното усъвършенстване и чете предимно такава литература, ходи и на семинари, които й помагат да опознае себе си и допълва, че откакто се занимава с психотерапия е абсолютно нов човек.

 

Не се оплаква от липса на обожатели, но няма време за флиртове. Чаровната брюнетка отглежда сама сина си Давид, който вече е в тийнейджърска възраст. Категорична е, че иска да го научи да е добър човек и да вярва повече в себе си.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.