Мария спечели „златния медал“ на европейското състезание по се*с СНИМКИ 18+

Участниците е трябвало да правят секс всеки ден минимум по 45 минути

https://goreshto.net/goreshto/mariya-specheli-zlatniya-medal-na-evropeyskoto-sastezanie-po-ses-snimki-18/113067 Goreshto.net
Мария спечели „златния медал“ на европейското състезание по се*с СНИМКИ 18+

Участниците е трябвало да правят секс всеки ден минимум по 45 минути

Мария Задравец от Хърватия е обявена за победител на европейско състезание по… секс.

"Искам да изразя своята благодарност към всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен, за да постигна тази победа. Благодаря и на медиите, които отразиха това събитие, както и на Шведската секс федерация за тази награда. Искам да благодаря и на организатора Драган Братич за доверието и възможността да участвам в този проект, както и на Жига Седевчич и Добра Дружба от Словения, които ме препоръчаха за него", написа Мария в социалните мрежи.

Тя се върна в Меджимурие с трофея на победителя и парична награда от почти един милион евро – 995 хиляди.

Напомняме, че Мария представи Хърватия на Европейското състезание по секс, което продължи два месеца. В средата на миналия месец се съобщи, че състезателите напускат състезанието в Швеция поради неизплатени такси от страна на организатора Драган Братич, родом от Топузово поле в Босна и Херцеговина, и Шведската сексуална федерация.

Участниците бяха задължени да имат полов акт поне 45 минути на ден, като се оценяваше издръжливостта, техниката и креативността им. Впоследствие състезателите заявиха, че са били измамени с хиляди евро.

Въпреки това, европейското състезание за възрастни все пак излъчи победител. Въпреки че Мария участва в надпреварата само за един ден, тя получи най-много гласове от публиката по време на състезанието и грабна „златния медал“.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.