Мария: Свикнала съм да се разделям с мъжете си

Към днешна дата е обърнала палачинката

https://goreshto.net/goreshto/mariya-sviknala-sam-da-se-razdelyam-s-mazhete-si/54450 Goreshto.net
Мария: Свикнала съм да се разделям с мъжете си

Към днешна дата е обърнала палачинката

Ако трябва да обобщим изненадващото интервю, което фолк дивата Мария даде за Нова тв, то несъмнено бе разсъждения по принципни въпроси, завоалирани откровения от типа „Казвам ти, дъще, сещай се, снахо“, както и директен отказ да коментира случая с побоя от третия си съпруг Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, при който се стигна до намесата на органите на реда.

 

Преди тази случка, Мара Отварачката не спираше да се хвали нагоре и надолу колко хармонична и страстна е връзката им. Към днешна дата обаче е на позицията, че ще пази личния си живот и ще коментира само работата си. Макар да пуска нови парчета само от време навреме, тя се бе отказала от музикалната си кариера, което към днешна дата отчита като най-голямата си грешка. Това е и една от причините, поради които се зарече, че се завръща трайно на сцената.

 

Най-вероятно това й решение е повлияно от последните събития в живота й. По време на гостуването си в предаването „Събуди се“ по Нова тв, тя категорично отказа да коментира случващото се, въпреки многократните опити на водещата Анна-Мария Конова.

 

Другото, което направи впечатление бе фактът, че чалга дивата се появи в предаването със същия тоалет, с който преди това вилня на участие на колежката си Преслава в един от столичните клубове. Макар някои от зрителите да оприличиха облеклото й като мъжка пижама, трябва да отбележим, че всъщност това е новата мода. Според поводите, певицата носи тоалета по различен начин.

 

Докато в столичния клуб бе прещипала края на горнището със сутиена си, така че да заголи кръста си, то в телевизията изглеждаше доста по-консервативно. Очевидци разкриват, че в клуба звездата не само потанцувала със свой приятел фотограф, а и се качила на сцената, за да изпее някоя и друга песен с Преслава. Във въпросната вечер в клуба били и други известни имена от бранша, сред които Галена, Софи Маринова и Бони.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.