Марта Вачкова и Владо Пенев демонстрират завиден лукс (СНИМКИ)

Двамата се радват на завиден лукс

https://goreshto.net/goreshto/marta-vachkova-i-vlado-penev-demonstrirat-zaviden-luks-snimki/112618 Goreshto.net
Марта Вачкова и Владо Пенев демонстрират завиден лукс (СНИМКИ)

Двамата се радват на завиден лукс

Прави впечатление, че в последно време актьорската двойка Марта Вачкова и Владимир Пенев рядко се завъртат в дома си. Те обикалят все по почивки – кога у нас, кога в чужбина…

 

Сега двойката са решили да си подарят звездна романтична ваканция в Италия и разказват за това в социалните мрежи. Забележителното е, че двамата се наслаждават на пътешествието си, използвайки услугите на частен самолет.

 

Като истински звезди, актьорите имат на разположение малък частен самолет. За много известни личности, притежаването на самолет е символ на статус, включително за успешни бизнесмени и милиардери.

 

Някои звезди предпочитат да наемат частни самолети по време на своите почивки, което им осигурява по-голям комфорт по време на полетите, както и на трансферите и престоя на летището. Наемът на тази екстра обаче е доста скъп и не е по джоба на всеки. Очевидно по някаква причина Марта и Владо са от хората, които могат да си позволят този лукс, при все, че напоследък сякаш се е превърнало в мода българските актьори постоянно да реват как нямат пари.

 

Владимир Пенев публикува снимка, която го е запечатала с чаша в ръка, демонстрирайки отлично настроение. В Италия двойката посети всички известни забележителности във Верона, Рим, Флоренция и околностите. Те разглеждат красивите места и споделят снимките с  почитателите си.

 

Марта Вачкова пък не пропусна отново да се щракне с изрязания си розов бански, макар фигурата й да не е изваяна като на манекенка. Важното обаче е, че Пенев си я харесва, макар и да не е стройна като фиданка.

 

В Арена ди Верона двойката се наслади на спектакъл на "Севилския бръснар", а после Мартина направи снимка на известния балкон на Жулиета. Разбира се, всеки, който отиде в Рим задължително посещава прочутия Фонтана ди Треви и двамата актьори също не направиха изключение. Всички кадри от пътуването им, са пълни с настроение и слънце.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.