Марта Вачкова призна дълго пазена тайна за себе си!

https://goreshto.net/goreshto/marta-vachkova-prizna-dalgo-pazena-tayna-za-sebe-si/131801 Goreshto.net
Марта Вачкова призна дълго пазена тайна за себе си!

Марта Вачкова е една от най-любимите ни актриси

Щерката на големия Григор Вачков разкри, че дълго време се чувствала обездвижена. След като заснела последния сериал, актрисата решила да си даде почивка.

Тя не само се почувствала пренаситена от зрителската обич, а и от хората изобщо, затова взела решение да се оттегли за известно време.

През почти двегодишното си отсъствие от сцената и светския живот тя решила да обърне сериозно внимание на здравето си.

„Колегите ми ме жалиха. Бях почти обездвижена, едва мърдах единия си крак. С усилие ходех на снимките за последния сериал, в който участвах.

Страх не страх, но накрая реших да е подложа на операция и легнах под ножа. Оперирах дисковата си херния, която бе за мен сериозен здравословен проблем от дълго време“, сподели тегобите си актрисата в „Преди обед“ преди дни.

В студиото на Би Ти Ви усмихнатата актриса споделя, че успяла да сбъдне и друга своя мечта. И тя била да се види с бяла коса. Затова решила да не се боядисва повече, а да си остане в естествения си вид.

„От дете мечтаех да бъда с бяла коса. Завиждах на баба, че има бяла коса. Майка ми дълго време имаше черна коса и не побеляваше.

А аз като малка си обещах, че ще имам бяла коса и най-после сбъднах желанието си“, сподели с чаровната си усмивка Марта Вачкова.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.