Мартин Чой е история! Натали Трифонова се обясни в любов на новия си (Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/martin-choy-e-istoriya-natali-trifonova-se-obyasni-v-lyubov-na-noviya-si-snimka/140656 Goreshto.net
Мартин Чой  е история! Натали Трифонова се обясни в любов на новия си (Снимка)

Сексапилната Натали Трифонова определено е продължила напред

След като имаше връзка с мотошампиона Мартин Чой, която завърши с раздяла, тя дълго не „близа рани“,  а продължи напред.

Въпреки това синоптичката не каза и дума за него, нито двамата  афишираха връзката си в мрежата. Вероятно заради дъщерята на състезателя, тийнейджърка, която не харесваше Наталито.

Блондинката винаги ревниво е криала връзките си, но сега се издаде. Вероятно да покаже, че вече има нов мъж на хоризонта.

В мрежата тя пусна снимка с въпросния мъж, който се казва Димитър и  му се обясни в любов, понеже днес е и рожденик. Въпросният Митак е  Димитър Стефанин и той бе нейния партньор по танци в „Денсинг старс“.

Двамата имаха доста бурно партньорство на дансинга и често се спречкваха, не на шега, но пък единия не можеше без другия.

Въпреки кавгите по италиански мнозина заподозряха, че между тях се зараждат чувства. А колеги на знойната синоптичка дори коментират под сурдинка, че между двамата няма само приятелство.

Бъдещето ще покаже дали това е така!

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.