Мартин Елвиса разби на пух и прах Денислава и Емануела!

https://goreshto.net/goreshto/martin-elvisa-razbi-na-puh-i-prah-denislava-i-emanuela/124082 Goreshto.net
Мартин Елвиса разби на пух и прах Денислава и Емануела!

Мартин Николов-Елвиса проговори за „връзката“ си с Денислава

Дни наред се говореше, че палавата Денислава Велкова, която обърка живота на екранния Митак от „София Ден и Нощ“ се е въргаляла с тримата мачовци –Мартин Елвиса, Мастагарков и Иван Рълев. Тя била интимна с тях в шоуто за издръжливост „Игри на волята“.

Да, ама не, оказа се че това е поредната „партенка“ и с@кс с нея Елвиса не е правил.

„Тя не е мой тип жена. Гледах на нея като сестричка. Не ми е въздействала нито с начина си на говорене, нито с обличането си,нито с поведението си. Нито аз, нито Мастаргаков сме били интимни с нея. Това е просто абсурд и безумие, ако някой твърди друго!Единствено Иван Рълев спа с нея, това е истината“, заяви Мартин Елвиса в свое интервю.

Бившият на Емануела разкри още, че я  приемал като близък човек, пред когото се разкрил доста. Но тя се оказала най-голямото му разочарование и с днешна дата дори не иска да я чуе, камо ли да контактува с нея извън шоуто.

„Това момиче много ми падна в очите и от хора като нея човек трябва да стои много далеч“, закла русата фурия милионерският син.

Призна и за отношението си с Емануела.

„Много пъти се събирахме и разделяхме, но това вече е края. Емануела прекрачи някои граници, нарани ме,затова връщане назад няма. Защо го направи, само тя си знае“, каза Елвиса.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.