Мартин Елвиса се издигна още повече в очите на фенките си с това, което направи

Не крие, че репликата на певицата го е жегнала, но категорично отрича да е такъв

https://goreshto.net/goreshto/martin-elvisa-se-izdigna-oshte-poveche-v-ochite-na-fenkite-si-s-tova-koeto-napravi/123034 Goreshto.net
Мартин Елвиса се издигна още повече в очите на фенките си с това, което направи

Не крие, че репликата на певицата го е жегнала, но категорично отрича да е такъв

Безспорно Мартин Елвиса се показа като истински кавалер и не падна до нивото на Емануела, след като в скорошно интервю участникът в „Игри на волята“, не си позволи да я обиди нито веднъж. Той дори оправда поведението й с това, че е емоционална, а след това съжалява за казаното.

 

Неотдавна Емануела обяви, че е разбрала от предаването, че Мартин е милионер. Той също обясни, че от продукцията са го представили като богаташ, но никога не е твърдял, че е милионер. „Имам някакви бизнеси, живея добре, карам хубава кола, обличам се добре, но никога не съм казвал, че съм милионер“, подчертава покерджията.

 

Не крие обаче, че репликата на Емануела, че какъвто е бил в играта, такъв е и в живота – подмолен и долен, го е жегнала. По този повод Елвиса заяви, че е влязъл в „Игри на волята“ и отначало е харесвал едни хора и е играел с тях, след това когато спрат да му харесват не играе с тях и допълва, че не е длъжен по никакъв начин, защото нито са му семейство, нито пък приятели.

Влязъл в риалитито единствено да изживее приключение и е категоричен, че го е направил по начина, по който е преценил.Посочва, че това е неговият образ, това е той и не смята себе си нито за долен, нито за подмолен.

 

За сметка на това не намира за редно поведението на Емануела. За него не е нормално да оплюваш по този начин човек, с когото си бил 6 години. Убеден е, че го оплюва, защото е наранена и озлобена. Съжалява обаче, че около нея няма хора, които да й кажат, че не е редно да прави така. Твърди, че познава много добре цялото й семейство, които са страхотни хора и допълва, че ако плюе по нея, това означава, че плюе по себе си, след като са били заедно толкоз време.

 

По този начин Мартин Елвиса се издигна още повече в очите на фенките си, които са категорични, че именно по този начин постъпват истинските мъже.

От думите му така и не стана ясно кога са се чували за последно с певицата, но е очевидно, че все още се обичат. Запознати издават, че Емануела не може да приеме факта, че баровецът системно й изневерява и прави циркове от ревност.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.