Мартин Елвиса срина Денислава: Ти си пълен позор!(Виж още)

https://goreshto.net/goreshto/martin-elvisa-srina-denislava-ti-si-palen-pozorvizh-oshte/122640 Goreshto.net
Мартин Елвиса срина Денислава: Ти си пълен позор!(Виж още)

Мартин Николов-Елвиса изля разочарованието си от общуването си с Денислава

Бившият на Емануела направи това в предаването „На кафе“. Участникът в „Игри на волята“ сподели, че с останалите играчи бил в добри отношения. Но най-голямото му разочарование се оказала Денислава.

Той буквално я сравни със земята и индиректно я обяви за шантонерка.

Видимо отвратен на екрана, Елвиса я попита дали не изпитва неудобство, когато се гледа по телевизията.

„Мислех, че тя е единствената жена, с която можем да си говорим и  да си споделяли много неща.Дори и лични неща.

Тя на няколко пъти ми е казвала, че съм единствения в състезанието, на когото има вяра. И била убедена, че ще застана зад гърба й, за да я пазя. Не спираше да ми повтаря колко много ми се възхищава за креативността, ума, подхода към останалите.

Но след като излезнах вън и гледах какви ги говори пред останалите, как ме е описала, като някой Сатана, с какви епитети…Отвратен съм! За мен тази жена няма никаква стойност!Нито класа, нито достойнство, едно голямо нищо е“, избълва Мартин крайно разочарован.

От панелистите на Гала той бе попитан какви са отношенията му с Емануела. За разлика от думите срещу Денислава, той не каза една скверна дума срещу зеленооката певица. Двамата били заедно шест години, разделяли се няколко пъти, но с днешна дата връзката им се изчерпала, обясни Мартин.

Източник: България днес

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.