Мартина – последната жена до Слави не издържа и разкри всичко: Плакала е всяка вечер!

В момента тя е щастливо омъжена и живее нов живот

https://goreshto.net/goreshto/martina-poslednata-zhena-do-slavi-ne-izdarzha-i-razkri-vsichko-plakala-e-vsyaka-vecher/113175 Goreshto.net
Мартина – последната жена до Слави не издържа и разкри всичко: Плакала е всяка вечер!

В момента тя е щастливо омъжена и живее нов живот

Преди осем години, след окончателното им раздяла, последната официална партньорка на Слави Трифонов, танцьорката Мартина Огнянова, разкри интересни подробности за техния съвместен живот. Тя сподели своите изживявания във видео, публикувано в социалната мрежа Facebook.

Мартина, която бе част от балета "Магаданс" в "Шоуто на Слави" за значителен период, разказа за своето съжителство с Трифонов. Тя призна, че животът й изглеждал като приказка отстрани, тъй като е била с много известен и влиятелен мъж в България. Той имаше всичко, което можеше да поиска, включително и нея.

Мартина разкри, че техният връзка продължила седем години и всичките й приятелки мечтали за нещо подобно. Те обсъждали начина, по който тя се държала и какво го точно я правило интересно за мъже като него. Близките ѝ хора също били щастливи, защото отстрани всичко изглеждало перфектно. Трифонов беше мъж, който притежава всичко - финансови възможности, влияние, власт и известност.

Въпреки това, Мартина разкри, че двамата роли, които трябвало да следват, за да построят "прекрасния свят" в "прекрасния палат", в който живеят. Те се старали да направят всичко да изглежда перфектно за другите отвън, но вътрешно тя не се чувствала така. Имало е много нощи, прекарани в плач, а тя често се усещала самотна и под постоянен контрол.

Мартина разкри, че била контролирана постоянно и че живеела изцяло според правилата на Трифонов. Въпреки че не обичала ревността, тя осъзнавала, че нещо не е наред. Изживявала е не малко моменти, в които трябвало да прави неща, само защото той го искал така.

Но срещата с бъдещия ѝ съпруг Коко била преломна точка за нея. Те започнали да се срещат и оттогава станали неразделни.

В момента тя вече не се занимава с танци, а със съпруга си Коко имат 3 деца и развиват общ бизнес, свързан козметични продукти. Тя се чувства щастлива с мъжа си, който определя и като приятел.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.