Машала! „Ергенът“ Евгени Генчев осребри яко славата си

https://goreshto.net/goreshto/mashala-ergenat-evgeni-genchev-osrebri-yako-slavata-si/117125 Goreshto.net
Машала! „Ергенът“ Евгени Генчев осребри яко славата си

Евгени Генчев се замогна покрай участието си във втория сезон на „Ергенът“

Пианистът бе засечен да шпори из софийските улици с чисто нов, червен на цвят „Мерцедес“. Получил по-голяма известност покрай участието си в любовното риалити, той е осребрил славата си с модерно возило. Покрай известността му, интересът към концертите на пианиста се е увеличил, както и след участието му в множество реклами.

Единственото, което не е променил пловдивчанина е къдравият му, буен перчем. По думите му той не би се разделил с него „за нищо на света“.

„Това е моята запазена марка и не бих се разделил с него каквото и да ми предложат“,кърнял се рошавият музикант.

Преди два дни засекли виртуозният пианист да обикаля софийските улици с луксозната си придобивка. В нея обаче не била неговата избраница, собственичката на приют за бездомни животни, Валерия Георгиева.

Евгени бил забелязан да паркира пред един от известните столични хотели. Преди да хлътне вътре, малко момченце му поиска автограф и той с усмивка му го дал. Не се знае защо и какви ги е вършил в хотела, но наоколо изобщо не се появила годеницата му Вал.

Нея Генчо избра измежду 25-те моми, които се боричкаха за сърцето и ръката му във втория сезон на „Ергенът“. Въпреки че двамата се появиха на партито на Би Ти Ви, слуховете разкриват друго. Според тях те още били заедно, защото такива били изискванията на медията- да поддържат още малко легендата, че са заедно.

Източник: Уикенд

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.