Матю Пери оставил част от богатството си на бивше гадже? (Още за завещанието)

https://goreshto.net/goreshto/matyu-peri-ostavil-chast-ot-bogatstvoto-si-na-bivshe-gadzhe-oshte-za-zaveshtanieto/129406 Goreshto.net
Матю Пери оставил част от богатството си на бивше гадже? (Още за завещанието)

Стана ясно на кого оставя парите си любимия актьор Матю Пери

Звездата от „Приятели“ си отиде само на 54 през октомври миналата година. Екранният Чандлър Бинг бе намерен мъртъв в хидромасажната си баня в дома си в Лос Анджелис.

Той се удавил заради предозиране с кетамин и смъртта му бе отбелязана като злополука. За смъртта му „помогнали“  и други фактори като задушаване, коронарна болест, както и злоупотребата с това лекарство.

Кетаминът е анестетик, който се използва за развлекателни цели, както и за лечение на депресия.

В мемоарите си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, която публикува година преди смъртта си, Пери говори през Ада и множеството детоксикации, които преминал, за да лекува зависимостите си.

Внезапната му смърт хвърли в сълзи колегите му от „Приятели“, както и целия свят.

В завещанието си Матю Пери оставя голяма част от наследството си, което възлиза на един милион долара, на тръст.

Баща му Джон Пери и майка му Сузан Морисън са посочени за управници на тръста.Двете му полусестри Кейтлин и Рейчъл също имат право да управляват наследството на холивудската звезда.

Изненадващо, като наследник на богатството си, Матю Пери посочва и бившата си приятелка Рейчъл Дън, с която се разделят преди години.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.