Маврото недоволства от високите цени на илачите и дори размаха пръст на аптекарката

Въпреки студеното време, той се разхождал по къси панталони

https://goreshto.net/goreshto/mavroto-nedovolstva-ot-visokite-ceni-na-ilachite-i-dori-razmaha-prast-na-aptekarkata/143138 Goreshto.net
Маврото недоволства от високите цени на илачите и дори размаха пръст на аптекарката

Въпреки студеното време, той се разхождал по къси панталони

Макар да е вече на 80 години, Стефан Мавродиев все още е неуморен. Дори и след претърпяната преди години операция от дискова херния, той не спира да щъка из столицата от сутрин до вечер. Преди броени дни си направи разходка из столичен мол. При все, че времето бе доста студено, актьорът цъфна по къси панталони в търговския център.

Първият търговски обект, посетен от Маврото, съвсем разбираемо била аптеката. Доайенът на Младежкия театър разгледал стелажите с илачи, но цените никак не му се понравили. Поради тази причина той отишъл при фармацевтката и я скастрил бащински за скъпотията. „Много пари искате от хората, бе девойче! Един аспирин продавате за 6 лева, а някога беше стотинки“. Докато говорел, размахвайки пръст, аптекарката насреща му се усмихвала.

 

След като изказал възмущението си, актьорът и режисьор продължил обиколката си из търговските обекти в мола. По едно време приседнал на пейката за клиенти, вдигнал левия си крак, свалил обувката си и я изтръскал. След това, без да събува чорапа си, го изтупал внимателно с ръка – очевидно там някъде е имало камъче, създаващо му дискомфорт по време на пешеходния тур из столицата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.