Майката на Асен от Хелс Китчън го унижи!Той не може да й прости

https://goreshto.net/goreshto/maykata-na-asen-ot-hels-kitchan-go-unizhitoy-ne-mozhe-da-y-prosti/109609 Goreshto.net
Майката на Асен от Хелс Китчън го унижи!Той не може да й прости

Асен от Хелс Китчън получи най-голямото унижение

Асен Маджаров от Берковица получи звучен шамар и то не от кой да е, а от неговата майка Клавдия. Тя също взе участие в кулинарното предаване, но рано напусна шоуто.

Та Асен спечели промоция, която включваше гостуване в родния му дом. За подкрепа той взе Цвети от Враца, въпреки че младата кулинарка напусна завинаги Кухнята на Ада.

За Асен се знае, че е минал 40-те, но не е семеен, няма деца, дори и гадже. Та именно заради това неговата майка решила да го сюрпризира, като му доведе в дома им няколко…кандидат-снахи.

Речено-сторено Клавдия поканила момите в къщата им в Берковица. Тях Асен изобщо не познавал, а момичетата били натресени. Всички те изглеждали, меко казано, като по-лошата версия на начинаещи поп фолк певици. На фарфалачки, нескопосано гримирани,с не особен интелектуален потенциал, както се разбра по-късно.

Въпреки че е бил шеф готвач в ресторант в Дания  и готвил за различни знаменитости, в кулинарното шоу нарекоха Асен мамино момченце. Колегите му в шоуто подмятат, че с майка като Клавдия никога не би се оженил. А и никоя снаха няма да търпи неговата родителка.

И фактите го доказаха. Защото Кладвия направи така, че Асен да изглежда мамино синче в очите на цяла България. Въпреки че се сдържал, на четири очи Асен здраво скастрил майка си, доверяват хора от екипа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.