Майката на Евгени Генчев стопи лагерите на bTV

Всички са на мнение, че се държи абсурдно с избраницата на Евгени

https://goreshto.net/goreshto/maykata-na-evgeni-genchev-stopi-lagerite-na-btv/110622 Goreshto.net
Майката на Евгени Генчев стопи лагерите на bTV

Всички са на мнение, че се държи абсурдно с избраницата на Евгени

bTV направиха отчаян опит да замажат гафа, който направи майката на „Ергенът“ Евгени Генчев.

 

В този ред на мисли телевизията излъчи репортаж от рождения ден на баща му, който се е провел на морския бряг. На него освен синът му, е присъствала и Валерия. Разбира се основният герой бе майката Светла, която не пропусна шанса да се оправдае, че по време на снимките в Турция  е била под напрежение и именно този факт нарочи за виновник за поведението й.

 

Факт е обаче, че поради една или друга причина поведението на свекървата е претърпяло пълен обрат. Тя поиска бъдещото отроче на сина й и манекенката да бъде кръстено на нея. така и не стана ясно обаче как се казват двете отрочета на брата на Евгени и дали някое от тях е подновило името й. Това за пореден път показа наглостта й и колко бързо се извърта в зависимост от ситуацията.

 

Припомняме, че в последствие Светла Генчева дори заяви, че много е харесала бъдещата си снаха. Думите й дори влязоха в централните новини на медия.

Разбира се мрежата също изригна срещу майката на „Ергенът“. След като разпъна на кръст с въпросите си Валерия, в интернет пространството се шегуват, че без значение пола на бъдещото отроче на Евгени и половинката му, то задължително ще носи името Светла. Зрителите са убедени, че свекървището ще вгорчи живота на младите.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.