Майката на Поли Генова отбеляза 19 години победа над рака на гърдата

През зимата Даниела се подложила на реконструкция на лявата гърда

https://goreshto.net/goreshto/maykata-na-poli-genova-otbelyaza-19-godini-pobeda-nad-raka-na-gardata/111325 Goreshto.net
Майката на Поли Генова отбеляза 19 години победа над рака на гърдата

През зимата Даниела се подложила на реконструкция на лявата гърда

Преди броени дни майката на Поли Генова отбеляза 60-ия си юбилей и 19 години от победата й над рака на гърдата.

 

Арх. Даниела Генова посрещна рождения си ден, свободна от физическата и прочувствена контузия, която несъмнено остава от тази страшна борба. Когато се огледа в огледалото, към този момент нищо не й припомня за битката с диагнозата, тъй като през зимата майката на певицата се подложи на реорганизация на лявата гърда.

 

„Мама на 60. Честит рожден ден на най-хубавата майка, баба и същинска дама – арх. Даниела Генова ”, написа Поли от Тунис и показа в Инстаграм кадър на майка си и щерка си, която в края на предходната година навърши годинка. Певицата съчета фамилната почивка със фотосите на клип към нова ария. Така че изкара няколко дни в екзотичната страна с мъжа си, дребната Леа и братчето й Даниел, който е към този момент на 4 годинки.

Поли, която публиката свързва със сполучливите й представяния в музикалния конкурс „Евровизия”, била тийнейджърка, когато диагнозата рак връхлетяла родитерката й. Певицата научила за задаващата се борба в еуфоричен миг – първото си море с другари. Майка й се обадила, след лекарския преглед, и Поли незабавно се качила на автобуса за София. Това е най-дългото пътешестване в живота й. Такова й се сторило, тъй като по пътя непрекъснато премисляла думите на майка си.

 

Тогава нямало кой знае какъв брой сериозен достъп до интернет, с цел да получи достоверна и изчерпателна информация. Така че певицата разполагала единствено с тази, която майка й споделяла по телефона, и през съзнанието й преминавали всевъзможни мисли. Тревогата й била огромна. Още повече, че Даниела се стараела да се държи, само че по гласа й дъщерята усещала колко е притеснена.

От тогава са минали 19 години. Случилото се трансформирало арх. Даниела Генова и тя променила целите си. Осъзнала, че има далеч по-важни неща от външния вид и суетата.

Въпреки това, изправяйки се всеки ден пред огледалото, физиката й напомняла за този проблем. Тъкмо по тази причина през зимата на предходната година, тя се решила на цялостна смяна в предаването „ Животът по автентичен случай ”.

 

След като й бе направена реорганизация на лявата гърда, арх. Даниела Генова към този момент има комфорта да избира по усет облеклото си, а не да го преценява с претърпяната преди години интервенция. Без терзание ходи и на плаж. А когато се огледа в огледалото, към този момент се усеща цяла.

 

В предаването арх. Даниела Генова се подложи и на спомагателна намеса – фейслифтинг, посредством който лицето й бе подмладено и освежено. През април в семейство Генови имаха и друг празник – бащата на Поли отбеляза 60-тия си юбилей, а певицата го определи като „най-готиният татко”.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.