Майката на Слави Трифонов се къпе в лукс!(Живее като холивудска звезда- снимки)

https://goreshto.net/goreshto/maykata-na-slavi-trifonov-se-kape-v-lukszhivee-kato-holivudska-zvezda-snimki/54993 Goreshto.net
Майката на Слави Трифонов се къпе в лукс!(Живее като холивудска звезда- снимки)

Майката на Слави Трифонов се къпе в невиждан лукс

Пенсионерката Здравка се радва на почивката си в турската Ревиера-Анталия. Тя отмаря в пет звезден хотел, където нощувката на вечер във двойна стая, в супермодерния ризорт, е шест стотака.

Едва ли пенсионерката, която е била работничка в мебелен завод, не може да си позволи този лукс на английска аристократка.

Докато нейните връстници едва свързват двата края с мизерните си пенсии, мама Здравка обикаля света. И почива в най-скъпите хотели, благодарение на щедроста на сина си, мултимилионера Слави Трифонов.

Турският хотел в Анталия, където е на почивка мама Здравка в момента, се е сдобил със световна слава, защото там отсядат милионерски съпруги и световни знаменитости. Той  е с размерите на малък град, като предлага много лукс и разкош.Има безброй басейни и ресторанти, където се хапват гурме вкусотии, невероятни райски градини и спа удоволствия на баснословни цени.

Леля Здравка се възползва от много от тях, като не спира да качва снимки от луксозната си ваканция. Въпреки че е на над 80-те, тя не се срамува да се снима по бански и да позира сред лукса, на който се радва, благодарение на щедростта на сина си Слави Трифонов.

Майката на Дългия може да се похвали и с редица световни дестинации, които е обиколила, след като се е пенсионирала. Тя обаче предпочита да живее в родния Плевен, въпреки че сина й притежава палат в „Бояна“.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.