Мъж мечта: Владо Пенев не се отдели от оперираната Марта Вачкова

https://goreshto.net/goreshto/mazh-mechta-vlado-penev-ne-se-otdeli-ot-operiranata-marta-vachkova/134982 Goreshto.net
Мъж мечта: Владо Пенев не се отдели от оперираната Марта Вачкова

Марта Вачкова и Владо Пенев изживяват ренесанс в любовта

Актьорът  и бивш министър на културата се оказа наистина читав човек. Двамата с Марта се запознават още като студенти. Таткото на Марта, големият Григор Вачков, много го харесва и дори го води със себе си на семейни почивки.

Но съдбата се намесва и има други планове, защото двамата се разделят. След като имат по един брак зад гърба си, от които и по една дъщеря, те отново се събират. Въпреки че не са минали под венчило, те са неразделни. А 65-годишният Владо Пенев отново доказа любовта си към своята Марта, като не се отдели от болничното й легло, докато я оперират.

„Бях буквално като парализирана. Имах дискова херния и трудно движех единия си крак. Колегите ми ме съжаляваха на снимките на последния филм, в който участвах. Затова се подложих на операция. Владо ми помагаше в най-трудните моменти, не се отделяше от болничното ми легло. Великолепен е!“, не спира да го хвали Марта.

За да се възстанови, тя две години се отделя от снимките, театъра и любимата си публика. През това време двамата с Владо обиколят света, като се наслаждават на културата и храната на страните, които посещават. И сега, заредена с енергия, 64-годишната Марта е готова да се върне в любимия си театър, който вече й липсва.

Източник: Лупа, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.