Мъжът на Енджи Касабие я заряза: Хукна по партита!

https://goreshto.net/goreshto/mazhat-na-endzhi-kasabie-ya-zaryaza-hukna-po-partita/52063 Goreshto.net
Мъжът на Енджи Касабие я заряза: Хукна по партита!

Мъжът на Енджи Касабие май пак я кичи с рога

Палавникът отново я заряза и хукна по лъскави партита. Докато диетоложката на звездите работи упорито, за да задоволи луксозния им начин на живот, Мистър Ливан предпочита да гуляе.

Двойката живее в София, а Енджи Касабие е в Бейрут по работа.

Мъжът й  използва намалението и отиде на лъскаво парти.  Рабих ел Зейн, съпругът на Енджи Касабие, се появи на първия рожден ден на бар.

На купонът се появи Наталия Гуркова в тясна стилна рокля, както и с уникалните си бижута, които никога не сваля. Тя дълго време отсъстваше от лъскави събития, особено след като екзекутираха съпруга й Джордже Михалевич.

Сред гостите имаше още един куп звездни личности.

Енджи Касабие определено не е случила на верен мъж. Мистър Ливан 2014 е известен с похотливия си нрав. Той сваля всяка по-засукана мадама с изтъркани слова, на развален английски. И ако тя му се върже, той много-много не му мисли, твърдят свидетели на свалките.

Енджи Касабие е признавала, че мъжът й много я ревнува, ако я види с малко по-разголени дрехи. Вероятно ревнивецът се страхува жена му да не направи това, което й прави-да я кичи с рога. В България той не работи нищо. Водещ е на предаване в Катар, но то е сезонно. И когато има ангажименти там ходи, а после се връща, за да се заеме с любимото си хоби-да сваля мадами.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.