Мъжът на Ивет Григорова се кандидатира за кмет на столичен район

Явява се като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет

https://goreshto.net/goreshto/mazhat-na-ivet-grigorova-se-kandidatira-za-kmet-na-stolichen-rayon/117583 Goreshto.net
Мъжът на Ивет Григорова се кандидатира за кмет на столичен район

Явява се като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет

Атанас Минев – съпругът на модната шефка Ивет Григорова е решил да си пробва късмета в политиката, кандидатирайки се за кмет на столичния район „Лозенец“. Запознати издават, че именно Григорова го е насърчила да се развива в това поприще. Двамата са заедно от петилетка и макар мнозина да не вярваха във връзката им, тя напук на всички процъфтява.

 

В социалната мрежа Минев обяви, че влиза в надпреварата за кмет на район „Лозенец“ като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от партии и местни коалиции. Не взел лесно решението, но пък е добре обмислено. Посочва, че онези, които го познават знаят къде е израсъл и къде продължава да живее, както и какви битки е водил за района.

Подчертава, че никога не се е плашил от трудностите и е наясно пред какво е изправен, както и че няма да бъде лесно. Завършва с думите: „С благодарност и уважение за подкрепата!“

 

След като преди няколко години Григорова се раздели с втория й съпруг – дизайнерът Евгени, заживя под един покрив с Минев. И макар отношенията им да стартираха като извънбрачна авантюра, после се задълбочиха. И до днес Ивет не може да повярва, че я е споходила такава голяма любов в по-късна възраст. При все, че е прехвърлила 50-така и има внук от дъщеря й Луиза, не се чувства като застаряваща баба, а продължава да се наслаждава на живота.

С Минев се запознали в столично заведение. Той бил човекът, който направил първата крачка. Отначало тя не му обръщала чак такова внимание и отговаряла лаконично на съобщенията, които й изпращал във Фейсбук. Той обаче излязъл доста напорист и с времето не само се сближили, а и дори установили, че имат много общи черти в характерите и се допълват взаимно.

 

След развода й с дизайнера, той не искал нито да я вижда, нито да я чува. Ненавижда я заради изневярата й с Атанас и дори след толкоз време все още не е намерил сили да й прости, при все, че двамата имат 20-годишна дъщеря – Теодора.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.