Мъжът на Натали Портман я направи рогоноска! Реакцията й е изненадваща

https://goreshto.net/goreshto/mazhat-na-natali-portman-ya-napravi-rogonoska-reakciyata-y-e-iznenadvashta/111577 Goreshto.net
Мъжът на Натали Портман я направи рогоноска! Реакцията й е изненадваща

Холивудската звезда Натали Портман стана рогоноска

Носителката на „Оскар“ влезе в Клуба на разбитите сърца. 41-годишната актриса и съпругът й 45-годишният Бенджамин Милепиед се борят да спасят брака си. Двамата минаха под венчило през 2012 година и имат две деца.

Папарашки снимки обаче показаха, че той изневерил на половинкаа си с 25 години по-младата активистка Камил Етиен. Бившият треньор на балетистите от Ню Йорк и младото му гадже имаха връзка, за която Портман разбрала.

Двойката се раздели миналата година, заради проблеми, вероятно кръшкането на съпруга й, но после се събрали отново. Сега, след поредната изневяра, нещата отново са на кантар, коментират източници.

Натали Портман прави всичко възможно да не остави децата си без баща и да запази семейството. Холивудската актриса вярва, че забежката на мъжа й била глупава и кратка,  и не означава нищо за него.

Мъжът й също полага грижи, за да й докаже, че това е само една забежка. Той държи много на семейството и на децата си, твърдят някои издания.

Според други източници обаче нещата не са така розови. Носителката на „Оскар“ не може да преглътне поредното предателство на съпруга си.Натали Портман не знае дали ще прости на съпруга си и след тази изневяра и скандала.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.