Мъжът на Параскева Джукелова се нахвърли на Саня Борисова!Гилдията онемя

https://goreshto.net/goreshto/mazhat-na-paraskeva-dzhukelova-se-nahvarli-na-sanya-borisovagildiyata-onemya/141913 Goreshto.net
Мъжът на Параскева Джукелова се нахвърли на Саня Борисова!Гилдията онемя

Такова чудо не се е случвало скоро

Режисьорът Виктор Божинов разпердушини де що му падне. Неверният съпруг на актрисата Параскева Джукелова, с която живяха дълго време разделени и отново се събраха, се нахвърли яко срещу куп поп фолк певици. Под ударите му попаднаха чалгарката Джулия, Борис Дали, както и куп млади музикални и тик-ток „звезди“.

Да се заяде с чалгата или „величия“, които се мислят за звезди на небосклона иди яла. Но режисьорът жестоко захапа  и Саня Борисова.

Бившата на Ники Илиев не е чалгарка и няма нищо общо с тази музика, нито с конкурсите на плеймейтките. Тя е актриса и дори утвърдена, а този цирк накара гилдията да онемее. Подобно чудо да се нападат хора от професията и то публично, не се е случвало доскоро.

Вероятно причината за гнева на Виктор Божинов е новия филм на Саня Борисова. А  и факта, че тя се прави не само на актриса, но и на сценарист и режисьор е дошло малко в повече на нарцистичния мъж на Парашкева Джукелова.

Филмът на Саня Борисова е обявен от режисьора за тъпа  и бездарна, като Божинов изобщо не се съобразява с това дали ще засегне саня или бившия й съпруг Ники Илиев.

Това отношение и подозрително и мнозина се питат дали Виктор Божинов не се е пробвал със Саня, а чаровницата да му е дала пътя.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.