Мечка страх, мене не: Най-после Диляна Попова показа ресторантьора (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/mechka-strah-mene-ne-nay-posle-dilyana-popova-pokaza-restorantyora-snimki/128988 Goreshto.net
Мечка страх, мене не: Най-после Диляна Попова показа ресторантьора (Снимки)

Диляна Попова дълго време криеше богатото си гадже

Моделката и актриса от няколко години живее на семейни начала с ресторантьора Лъчезар Захариев.

Досега синеочката от Гулянци упорито криеше милионера, дали заради суеверие или защото не искаше да се набива под прожекторите, но факт бе, че не го стори.

Но след като бащата на единствения й син, актьора Асен Блатечки  се вихри с новата си жена в нета, Елеонора Янакиева, Диляна също реши да не крие повече мъжа до себе си.

Моделката публикува видео от телефона си в социалната мрежа. На него се вижда как се вози в голям джип през джунглата на Коста Рика.

Тя обикаля едни от най-големите и красиви паркове на страната, но не е сама. На заден план се вижда мъжът до нея, Лъчезар Захариев. Те са заедно с още една двойка, Владо Караджов от „Бригада наш дом“ и половинката му Цветелина.

От снимките се вижда ,че четиримата си прекарват много екстремно. Всеки ден те са на ново приключение.

А лицето на Диляна Попова сякаш свети и сияе от щастие и радост. Лъчезар Захариев е един от най-обогатите ресторантьори. Той върти няколко известни заведения на морето, като приходите му са милиони на година.

Връзката на Диляна Попова и Асен Блатечки бе взривоопасна. Двамата ту се разделяха, ту се събираха и накрая всеки тръгна по пътя си. Но продължават всеотдайно да се грижат за общия си син Борил.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.