Меган и Хари обърнаха палачинката: Драпат да се върнат!

https://goreshto.net/goreshto/megan-i-hari-obarnaha-palachinkata-drapat-da-se-varnat/121457 Goreshto.net
Меган и Хари обърнаха палачинката: Драпат да се върнат!

Огладняха ли или вече им липсват благинките, но Меган и Хари драпат да се върнат в двореца

След три години далеч от кралските си роднини, низвергнатите херцог и херцогиня на Съсекс копнеят пак да станат кралски величия.В Америка разбраха, че трудно се оправят сами, без подпорки.

То не бяха хули, то не бяха документални книги, интервюта, в които се скъсаха да плюят по родата си от английския кралски двор.Мислеха, че така ще натрупат огромно състояние и ще се радват на луксозен живот, далеч от двора.

Семейството избяга в Америка, внушавайки си, че бъдещето и светът са на тяхна страна. Без обаче да съобразят, че всички се интересуват от тях, само защото са свързани с кралския двор.

Но „сметката им излезе крива“, коментират приближени на Меган и Хари.

Хитрушата Меган първа е „снижила гарда“, като е започнала да изпраща видео поздрави на крал Чарлз, заедно с двете си деца.Хари пък бързо грабнал телефона, за да поздрави татко си за рождения му ден, пишат английските издания.

Още една истина лъсна, която никак не е добра за Хари. Според близки до двора Чарлз уведомил британските медии, че майка му, кралица Елизабет Втора е на смъртно легло. Но не съобщил това лично на сина си Хари. Той научил новината от придворните. А истината е, че сега Хари и Меган дават мило и драго отново да се върнат в Уиндзор.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.