Меги Димчева от „Търси се“ изгуби зъб

Понякога забравя за зейналата дупка и се усмихва широко

https://goreshto.net/goreshto/megi-dimcheva-ot-tarsi-se-izgubi-zab/119718 Goreshto.net
Меги Димчева от „Търси се“ изгуби зъб

Понякога забравя за зейналата дупка и се усмихва широко

Напоследък в усмивката на една от водещите на „Търси се“ – Меги Димчева се забелязва дупка, която е зейнала в горната й челюст и лъсва всеки път, щом се засмее.

 

Вероятно това е и причината, поради която Димчева все по-рядко се усмихва широко в предаването. Още повече, че начинът по който е седнала прави видим за камерите точно липсващия й зъб.

 

Понякога случващото се в студиото я хваща неподготвена и тя не успява да сдържи смеха си, а може би забравя за липсващия зъб и се поддава на емоцията. Така се случи и в последния епизод на предаването, когато гост им бе Даяна Ханджиева. От дума на дума в студиото стана смешно и след като Нели Хаджийска се захили, след нея прихна и Меги. Тя отвори широко уста и в смеха й лъсна дупката в горния й ред зъби.

Най-вероятно става дума за временна липса и й предстои посещение в зъболекарския кабинет, където да попълнят празното пространство.

Междувременно двете водещи дадоха повод за коментари с тоалетите, в които бяха пременени преди известно време. Блондинката блесна в леопардово, а костюмът й лъщеше отдалеч в студиото. Меги пък бе пременена с риза в змийски десен и къс панталон.

Напоследък предаването, както и двете водещи получават все повече критики, което никак не им се нрави.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.