Мераците на Благо Джизъса вкарват Ванко 1 в затвора?

https://goreshto.net/goreshto/meracite-na-blago-dzhizasa-vkarvat-vanko-1-v-zatvora/111403 Goreshto.net
Мераците на Благо Джизъса вкарват Ванко 1 в затвора?

Благо Джизъса май „настъпи котето“

Мераците на вечния женкар този път се простряха в доста опасна посока. Пред Гала нахиленият бивш ритнитопковец сподели „голямата новина“, че отново е влюбен. И този път не в кого да е, а в щерката на неговия „приятел“, както го нарече, Ванко 1.

Именно в неговата клиника в Града на тепетата той не спира да моделира зъбите си и да вае бяла фасада, заради което получи и прякора „Белия зъб“.

В „На кафе“ Благо Георгиев сподели голямата новина пред водещата Гала, че сърцето и очите му са запленени от Ивана Главчева, щерката на Ванко 1.

„Тя е истинска жена, нежна ,красива, работлива, невероятна“, не спря да каканиже многоженеца и многодетния татко.А блондинката от Плевен го подкокоросваше, че „от любовта по-велико чувство няма“, при положение, че Благо още няма развод с поредната си съпруга Полина Спасова.

Ванко 1 обаче не бил така благосклонен като Гала и подскочил като ужилен, щом чул словоизлиянията на Благо от ефира на медията.

„Само през трупа ми дъщеря ми Ивана ще стане негова. Ако ще и в затвора да отида пак!  Но тя не е като неговите празноглави фусти, които му се връзват на приказките. А той ги зарязва, щом им направи поредното бебе“, беснеел бившия рапър.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.