Миглена Ангелова не ще да чуе повече за мъж!Натири и Кузман (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/miglena-angelova-ne-shte-da-chue-poveche-za-mazhnatiri-i-kuzman-foto/137711 Goreshto.net
Миглена Ангелова не ще да чуе повече за мъж!Натири и Кузман (Фото)

Миглена Ангелова пак се появи в публичното пространство със скандал

Мадам Искрено и лично, останало й като запазена марка, се появи в клип на Галена. Въпреки неодобрението и ропота, ексцентричната дама заяви, че не се влияе от хорското мнение.

И въпреки че вкусът й към музика бил коренно различен, уважавал чалга певицата заради професионализма й.

Попитана за личния й живот в студиото на „Преди обяд“, Миглена Ангелова свободно заговори за него. И докато мнозина си мислиха, че още е с последния си мъж, бизнесмена Кузман Примджанов, тя заяви, че се разделили миналата есен.

„С Кузман бяхме заедно седем години. Но от миналата есен сме разделени. Решението бе мое, винаги първа изоставям мъжете“, подчерта дамата в червено.

Но допълни, че взимала решението емоционално. Винаги обмисляла, давала шанс, винаги разговаряла с партньора си да изяснят ситуацията и нещата, които не й харесват.

Но вече била убедена, че българския мъж бил на много ниско интелектуално ниво и не искал да се поучи от грешките си.Затова не иска да чуе повече за мъж, а да прави това, което й харесва.

На въпрос дали иска да се върне в журналистиката на екран тя категорично отрече. Убедена е ,че  днешните медии нямали свободата да решават сами, да взимат решения и да правят неща, които смятат за редни.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.