Микаела от „Ергенът“ шокира с разкрития от живота си (ФОТО)

Била е доста пухкаво дете

https://goreshto.net/goreshto/mikaela-ot-ergenat-shokira-s-razkritiya-ot-zhivota-si-foto/110514 Goreshto.net
Микаела от „Ергенът“ шокира с разкрития от живота си (ФОТО)

Била е доста пухкаво дете

Една от трите финалистки в „Ергенът“ – Микаела Мадолева, е била доста пухкаво дете.

 

Хубавицата хвърли всички в шаш, след като се престраши и показа снимки от юношеските й години. На тях тя не само е доста пълничка, а и устните й, са много тънки. По всичко личи, че червенокоската е прибегнала до употребата на хиалуронова киселина, за да постигне сегашния обем.

 

Самата тя се определя като „грозното пате“, тъй като хубостта й разцъфтяла на по-късен етап от живота й. След като Пам Велидис отнесе твърде много подигравки за теглото си в „Ергенът“, Микаела бе от малкото, които й съчувстваха, защото вече е минала през този ад.

„Знам какво е да ти се подиграват. Изпитала съм го на свой гръб“, призна тя през сълзи.

 

Освен това Микаела сподели, че е имала доста бедно детство, тъй като баща й напуснал семейството и двете с майка й едва успявали да свържат двата края. По-късно майка й се венчала за заможен грък, за когото победителката споделя, че приема като истински баща и много го обича.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.