Милен Миланов се съблече в аптека за ваксина

Дори аптекарката се разсмя, осъзнала абсурдността на цялата ситуация

https://goreshto.net/goreshto/milen-milanov-se-sableche-v-apteka-za-vaksina/119729 Goreshto.net
Милен Миланов се съблече в аптека за ваксина

Дори аптекарката се разсмя, осъзнала абсурдността на цялата ситуация

Актьорът Милен Миланов се пази всячески от вируси. Тези дни той бе засечен да си слага ваксина в столична аптека. След като търпеливо изчака реда си, той помоли фармацевтката да го боцне.

 

73-годишният актьор отбеляза, че няма време да ходи да чака при личната си лекарка, защото това би му отнело поне 2-3 часа. След като фармацевтката се съгласи да му постави ваксина, актьорът тутакси съблече дрехите.

 

 

Първо захвърли бежовото си сако, а след това и блузата си. Оставайки само по дънки и червени тиранти, аптекарката прихна да се смее на гледката, разкрила се пред погледа й. Очевидно едва тогава е осъзнала абсурдността на цялата ситуация. След като ваксината му бе направена, ветеранът се облече и набързо напусна аптеката с широка усмивка на уста.

 

 

Макар мече да не е в първа младост, екранният Борис Верон от „Столичани в повече“ изглежда доста прилично – кожата му все още не е спаружена като на старец, а и косата му не е опадала.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.