Милица Гладнишка крие гадже 11 години

Актрисата отпразнува 47 щастлива в любовта и професията, загърбила мрачния период

https://goreshto.net/goreshto/milica-gladnishka-krie-gadzhe-11-godini/111324 Goreshto.net
Милица Гладнишка крие гадже 11 години

Актрисата отпразнува 47 щастлива в любовта и професията, загърбила мрачния период

В продължение на 11 години, Милица Гладнишка крие партньора си в живота, както самата тя го нарича.

 

За него споделя, че я разсмива от сутрин до вечер, а името му е Иван. Макар да отказва да разкрие самоличността му, мълвата в актьорските среди носи, че става въпрос за по-младия от нея с десетилетие Иван Велчев, с когото си партнират в работата.


Категорична е, че артистът не трябва да споделя личния си живот, тъй като фокусът трябва да падне върху работата му.

На 3 юни тя отбеляза 47-ия си рожден ден щастлива в любовта и професията – двете неща, изпълващи живота й след края на изключително тежкия за нея период, в който смятала да сложи край на живота си.

 

"Оказа се, че нашата връзка е кармична, т.е. няма измъкване. Аз пробвах всичко. Да не живея в нас два месеца, докато репетирам. Да кача килограми, близо до 90. Не, не става. Той не си тръгва", споделя Милица в типично шеговития си стил.

Изглежда с Иван действително имат силна връзка, както и много общо помежду си. Той празнува рожден ден на 4 юни, ден след нея, срещат се покрай работата,  с еднакво вдъхновение се занимават с музика и актьорство. Приличат си и по неподражаемото и неизчерпаемо чувство за хумор.


"Не съм си мислела, че толкова много ще се смея с моя партньор в живота. Със ставането той започва да прави неща, от които аз прихвам", отбелязва Милица. Иван, който също е актьор, певец и се занимава активно с озвучаване на филми, сериали и реклами, бил толкова добър имитатор, че умеел да пресъздава гласовете на всичките им колеги от дублажа.

С него си приличат и по скромността. Актрисата никога не е умеела да се бута в подходящите среди или сред силните на деня, така че да извлече облага за себе си. По тази причина дори не може да намери спонсор за някои от идеите си за бъдещи проекти. Любимият й бил същият. Толкова скромен, че винаги отказвал, когато половинката му предлагала да отидат заедно на някое светско събитие и просто да го представи на този или онзи, без никакви намеци или скрити помисли.

"Рядко попадаш на такива хора, които са щедри, не завиждат, не искат да се бутат", казва Милица и допълва, че Иван не е и ревнив, което е другото му позитивно качество.

 

Именно той е сред близките й хора, помогнали й да се съвземе след серията от загуби, които я опустошиха в началото на 2019 г. Милица загуби баба си, на която е кръстена, майка си Виолета – единствената жена тромпетистка в България, кучето Роки, та даже и 14-годишната си котка Зина. Актрисата и сестра й Емилия, която е виолистка в операта в Грац, имаха изключително силна връзка с баба си и майка си. Четирите дами се справяли сами, след като преди години умира техния баща. Тогава Виолета не показала срива, който настъпил в нея. По това си приличат с Милица, която винаги е затаявала сълзите си, когато е ставало дума за тежките моменти в живота й.

Милица била връхлитана от въпроси за смисъла на мъката, която изпитвала, на живота, за разделите. В най-мрачните й дни иначе вечно усмихнатата актриса я спохождали мисли за самоубийство.
"Мислела съм, да, защото в един момент се уморяваш от борбата, от смъртта около теб. Това те оставя сам и си казваш: "Е, ми, не искам да се боря вече! Да, хубаво беше", признава е Милица. В тези моменти не я задържали дори малките радости в живота – хубав филм, природни красоти... Започвала да смята, че може и без тях. От капана на тежките мисли се измъквала, припомняйки си, че родителите й са живели, борили са се и са се жертвали, заради нея, за да е добре.

Дори в последния си дъх майка й се тревожела за нея. Виолета получила емболия. Милица я държала, за да й помага да диша, но майка й все повече се затруднявала. Накрая, на пресекулки й казала: "Мице, не се притеснявай! Ще се оправя".


Напоследък Милица действително не се спира. Тя се изявява в музикалните спектакли "Някъде накрай света" и "Мелофобия", в които си партнира и с любимия с Иван Велчев. През април актрисата предизвика фурор заедно с Люси Дяковска по време на Музикалните празници "Златната Диана" в Ямбол, където пяха вечните хитове на АББА под съпровода на Плевенската филхармония. Всяка седмица пък разсмива зрителите на Нова телевизия в тандем с колегата си Китодар Тодоров, с който водят "Веселите дебати" в предаването "На кафе". На 1 юли пък Милица, любимият Иван Велчев и колегата им Николай Воденичаров ще се изявят на сцената на фестивала "Джаз под звездите на Деветашкото плато".

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.