Милионерската щерка Андреа Банда удари на камък

Тя изложи в Инстаграм своята версия за нещата

https://goreshto.net/goreshto/milionerskata-shterka-andrea-banda-udari-na-kamak/118134 Goreshto.net
Милионерската щерка Андреа Банда удари на камък

Тя изложи в Инстаграм своята версия за нещата

Намесването на инфлуенсърката Андреа Банда в любовен триъгълник й струваше едно неосъществено и нереализирано предаване.

 

Още миналото лято, когато си тръгна от „На кафе“, тя започнала да общува с Константин Караджов – продуцент от Нова тв, с идеята да създаде свое забавно шоу, на което да бъде водещ, а той да го продуцира. Ежедневните тесни контакти обаче никак не се понравили на годеницата му Ирена Рашева и тя открито изразила позицията си. Намерила номера на милионерската щерка и започнала да й звъни по нощите, а Константин изцяло спрял да общува с нея и се скрил в миша дупка.

 

Това докарало Банда до нервна криза, защото предаването пропаднало заради истерията на една ревнива жена. И до днес тя не може да си обясни откъде е дошъл проблемът. Преди дни Андреа изложи в Инстаграм своята версия за нещата, като откровено си личи, че създалата се ситуация все още й е твърде неприятна.

 

 

Блогърката увери, че си има гадже, на което държи и съвсем не се заглежда по други мъже, а и е ядосана на Ирена, защото тя е можела с изблиците си на ревност да съсипе връзката й с Иван, с когото са заедно от над 4 години.

Още повече, че брюнетката има самочувствието на жена, която е доста желана от мъжете.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.