Мина всякаква граница: Златка Райкова стана за смях със сумата, която уж пръснала за сватбата си!

https://goreshto.net/goreshto/mina-vsyakakva-granica-zlatka-raykova-stana-za-smyah-sas-sumata-koyato-uzh-prasnala-za-svatbata-si/117295 Goreshto.net
Мина всякаква граница: Златка Райкова стана за смях със сумата, която уж пръснала за сватбата си!

Златка Райкова вече е законна половинка на Карен Хачатрян

Дотук добре, Русата Златка сбъдна мечтата си да се види в бяла рокля и да стане булка. Само че пенсионираната плеймейтка не иска да „седи мирно“, а иска за сватбата й да се разказва като за кралска особа.

Защото Златито прокламира, че за сватбата си е пръснала…триста бона. Че то таткото на Християн Гущеров не се е бръкнал толкова, за да го ожени за Светлана. Поне такава сума никога не са посочвали, че са дали за сватбеното си тържество. А сватбата им беше луксозна и гостите - все ВИП-ове.

„Та това са небивалици, които блондито си съчинява, за да я смятат за супер звезда“, коментират вещи в сватбарския бизнес.

При положение, че Златка Райкова няма такъв впечатляващ бизнес, от който да печели милиони.И друго, нейния мъж Карен Хачатрян милиардер ли е, че с лекота да пръснат подобна внушителна сума и то само за ден, питат потребители.

Карен може да е бивш тенисист и техните да са заможни, но определено не е сред топ богаташите у нас. Едва ли има парите на братя Диневи или на братя Домусчиеви, които официално са признати за милиардери.

„То бива, бива, ама такова фраскане,Златка няма мяра. Те, двамата с Карен може да имат спастрена подобна сума, само че тя им е за живеене, а не да я пухнат за един ден и да я забравят“, коментират в нета.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.