Мира Добрева е горда с дъщеря си

Двете са изключително близки

https://goreshto.net/goreshto/mira-dobreva-e-gorda-s-dashterya-si/54976 Goreshto.net
Мира Добрева е горда с дъщеря си

Двете са изключително близки

Щерката на Мира Добрева – Лора, вече започва да я засенчва с външния си вид.

 

Повече от очевидно е, че Лора е наследила добрите гени на известната си родителка.

За разлика от голяма част от връстничките й, тя може да се похвали с естествена красота и нежност.

 

Мира Добрева за пореден път се разчувства на рождения ден на дъщеря си – 16 април. По този повод тя написа в Инстаграм: „Родена на Великден! Благодатна. Обичана. Единствена. Честит рожден ден!“

 

Тя нееднократно е коментирала колко е близка с наследницата си.

Лора е завършила Американския колеж, а след това – журналистика в Софийския университет. На този етап обаче няма намерения да гради тв кариера като майка си. Работи като инфлуенсър, както и в маркетинг агенция. Обожава да пътува по света – неотдавна се завърна от Париж, а преди това бе в САЩ.

 

Лора е плод на любовта на Мира Добрева с асансьорния техник Веско, чийто брак просъществува 7 години. Ражда я, когато е 25-годишна и тъкмо започнала работа в Нова тв. Смята, че с журналистическата й кариера е свършено заради майчинството й. Точно тогава обаче изненадващо получава предложение от БНТ и така сбъдва голямата си мечта.

 

Горда е с това, че е успяла да научи дъщеря си да вярва във възможностите си и да не се сравнява с другите.

Именно в БНТ Добрева среща втория си съпруг Георги Торнев, от когото има син в тийнейджърска възраст. Този й брак обаче също не успя да устои на житейските изпитания. Неотдавна тя сподели, че с Торнев са се разделили още преди 2 години, макар към днешна дата да нямат официален развод. По думите й тя още го обича и се надява отношенията им да се оправят, но засега това не се е случило.

Опитват се обаче да поддържат добрия тон в името на сина им Георги, който през лятото ще навърши 15 години.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.