Мира Добрева: Оттеглям се от екрана, след като направих най-доброто си творение

Мечтае да може да излезе с някого, без това да бъде изтълкувано погрешно

https://goreshto.net/goreshto/mira-dobreva-otteglyam-se-ot-ekrana-sled-kato-napravih-nay-dobroto-si-tvorenie/114729 Goreshto.net
Мира Добрева: Оттеглям се от екрана, след като направих най-доброто си творение

Мечтае да може да излезе с някого, без това да бъде изтълкувано погрешно

Днес Мира Добрева навършва 51 години. Преди време обяви, че повече няма да е водеща на предаването „Отблизо“. По този повод посочва, че решението да слезе от екран е било изцяло нейно. Категорична е, че няма да го промени и допълва, че за нея работата на екран никога не е била самоцел.

 

Отбелязва, че си е тръгнала, защото в един момент започнала да се чувства извън зоната си на комфорт в собственото й творение – „Отблизо“ и допълва, че винаги е вярвала, че трябва да се надскача. Отбелязва, че решението кой да бъде водещ на предаването й, е изцяло нейно. След като преценила, че трябва да се оттегли, отстъпва мястото си на Боряна Граматикова. За момента не е наясно дали би се съгласила отново да е водеща на предаване, но като че ли на този етап отговорът й е „по-скоро не“. За момента не може да отговори и категорично на въпроса дали би приела примамливо предложение от друга медия.

 

Определя работата си в телевизията като земетресение и подчертава, че след като вече няма да е на екран ще си намери нов адреналин и нови предизвикателства.

Макар многократно да е била огорчавана от колеги е убедена, че огорченията са били предизвикани от поредица от обстоятелства, част от които е била и самата тя.

 

Към момента пише сценарий за втори документален филм за уроците от столетниците, както и за рубриката на БНТ „В кадър“, в която се включва все по-активно.

Днес, 12 август – рожденият й ден е първият ден от общо 4 или 5, в които се намира на безлюдно място, за да си отдъхне от цялата суматоха. Придружават я майка й, Жоро и двете й деца.

 

На 18 август се навършват 16 години от брака й с Жоро Торнев, но е категорична, че няма да отбелязват годишнина, тъй като двамата от доста време не живеят под един покрив и би било лицемерно. Допълва, че ако все пак се случи да са заедно на тази дата, ще пият по едно вино за това, че са живи и здрави, и продължават да се уважават.

 

Не се чувства готова да излезе на среща с друг мъж. Убедена е обаче, че би го сторила, ако попадне на човек, когото може да покаже пред света. Липсва й да излиза на спокойствие с някого, без това да бъде изтълкувано погрешно.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.