Мира Добрева разтърси нета: Призна за страшна семейна тайна!

https://goreshto.net/goreshto/mira-dobreva-raztarsi-neta-prizna-za-strashna-semeyna-tayna/129172 Goreshto.net
Мира Добрева разтърси нета: Призна за страшна семейна тайна!

Чаровното лице на БНТ Мира Добрева разтърси нета

Журналистката, която в последно време се изявява като писател, призна тъмна тайна за семейството си.

Именно драматичната истина около най-близките й я накарало да напише поредния си роман.

Думата й била за алкохолизма. Този бич върлувал сред най-близките й от семейството. Мира Добрева не разкри кой от родата е страдал от тази болест.

Но тя се отразявала не само на пиещия, но и на останалите членове от семейството. Те страдали заедно с него и по думите й прекаляването с чашката категорично е живо заболяване.

„Да, за мене алкохолизмът е болест. И трябва с всички и всевъзможни средства да се лекува, а  и обществото не бива да се примирява с това.

Защото е страшно. В един момент и тялото, и психиката ти се превръщат в твои врагове. Необходима е много силна воля, за да се отървеш от този порок и  пак не е сигурно на сто процента, че това може да се случи толкова лесно“, бие тревога водещата.

Мира Добрева така и не „изплю камъчето“ за кой неин кръвен роднина става въпрос. Но определено не е за съпруга й, режисьора Жоро Торнев.

Той също се слави като заклет пияч, но поне от доста време тя го напусна и той не я тормози с присъствието и вечните си кръшкания.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.