Мира Добрева шокира: Пиех и се друсах!(Още признания)

https://goreshto.net/goreshto/mira-dobreva-shokira-pieh-i-se-drusahoshte-priznaniya/122222 Goreshto.net
Мира Добрева шокира: Пиех и се друсах!(Още признания)

Мира Добрева шокира с това, което написа на личната си страница във Фейсбук

Деликатната водеща едва не загуби живота си през септември заради сплитане на червата. Тя получи болките при изкачването си към Рилските езера и бе откарана по спешност в болницата. Изпадна в кома, но лекарите се пребориха за живота й и я спасиха.

Сега тихата и скромна Мира Добрева шокира всички с признанията си, че прекалявала с чашката  и дори минала на следващата фаза-шмъркала кокаин.

Тя пише това в новия си роман, който свършила преди дни. Мира Добрева призна, че книгата й донесла прокоба, защото една от героините й умира, но слава Богу, това не била тя.

В романа си водещата говори за себе си от първо лице и обяснява какво се случва с човек, когато злоупотребява с алкохола.

„Пиех, но когато един човек има по-отворен дух, ако е по-духовен, той полудява. Всички дяволи му се натрупват, защото той няма защита, духът му е блокиран.

Няма ли го Бог, ставаме подвластни на демоните от ниските нива. Какво правех, като се напиех? Ставах подвластна на подтици и желания, над които нямах контрол-да ходя по мъже, да си харча заплатата, да не ходя на работа…да обиждам и унижавам!“, откровена до болка е Мира Добрева.

Мнозина са шашнати, дали наистина това тя го е правила или просто рекламира книгата си.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.