Мира Добрева търси мъжко внимание по монокини (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Тв легендата изглежда страхотно на 50 години

https://goreshto.net/goreshto/mira-dobreva-tarsi-mazhko-vnimanie-po-monokini-galeriya-snimki/112613 Goreshto.net
Мира Добрева търси мъжко внимание по монокини (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Тв легендата изглежда страхотно на 50 години

Мира Добрева, която скоро ще навърши 51 години най-после се осмели и публикува предизвикателни снимки в социалните мрежи.

 

Телевизионната звезда се раздели със своя съпруг Жоро Торнев преди повече от 2 години и явно реши, че е настъпил моментът да потърси отново мъжко внимание. Не може да се отрече, че емблематичната водеща на БНТ изглежда чудесно и има много почитатели.

 

Мира Добрева не крие факта, че след раждането на сина си Жоро се е подложила на операция за поставяне на силиконови импланти в бюста си при известен български хирург. Интервенцията изглежда е била успешна, отбелязват феновете на звездата.

 

Журналистката признава, че е доста суетна и се грижи за външния си вид, въпреки напредването на възрастта. За здравето на кожата си тя се доверява на дерматолози и е опитвала филъри и ботокс, но без да прекалява. Мира Добрева се грижи и за лицето си в домашни условия, споделяйки, че използва розова вода за овлажняване и приема колаген в капсули.

 

Зъбите си е избелвала в стоматологична клиника. На Мира не й харесва да се поти във фитнеса, затова пък обича да се разхожда в планината. Казва, че походите сред природата я разтоварват. По време на преходите обикновено взима и кучето си Найро, което обожава. Водещата не крие, че като по-млада имала проблеми със самочувствието, но не толкова заради външния си вид, а заради произхода си. Тя страдала от комплекси, че е от провинцията. Притеснявала се, че столичните красавици можели да я засенчат и да възпрепятстват телевизионната кариера, за която мечтаела. С днешна дата Мира е доволна, защото отдавна е загърбила тези негативни чувства. Научила е и дъщеря си Лора да вярва във възможностите си, а не да се сравнява с другите.

 

Покрай работата си в БНТ Мира среща втория си съпруг Жоро Торнев, от когото има син в тийнейджърска възраст. За съжаление, бракът й с режисьора не устоя на житейските изпитания и в момента са разделени, макар че нямат официален развод. По думите й тя още го обичала и се надявала, че отношенията им може и да се оправят. Засега обаче това не се е случило.

Мира и Жоро имат проблеми в брака си от няколко години. Още по време на участието си в шоуто „ВИП Брадър” водещата призна, че го е хващала в изневяра и то нееднократно.

„Това беше изключително тежък период за нас. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих”, разказвала е журналистката.

 

Макар че тогава си дали шанс, съпрузите не успели да преодолеят различията си и преди 2 години заживели отделно. Опитвали се обаче да поддържат добрия тон в името на сина им Георги, който скоро ще навърши 15.

 

Добрева е категорична, че освен децата й, домашният й любимец Найрой е съществото, което е най-близко до сърцето й.

„Кучето стои по-високо от много човеци. Дори да са с най-изящни черти, с най- красиви очи, с най-хубави дрехи – малки ли са душите им, нищожно е всяко от човешките им притежания. Щастлива съм, че имам Найро!”, коментирала е водещата. Преди време тя спаси четириногото от улицата и оттогава са неразделни. Блондинката се грижи за него като за бебе и го взима със себе си дори когато ходи на почивка.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.