Мирише ли на развод: Хари все по-отегчен, тъгува за семейство и приятели

https://goreshto.net/goreshto/mirishe-li-na-razvod-hari-vse-po-otegchen-taguva-za-semeystvo-i-priyateli/137903 Goreshto.net
Мирише ли на развод: Хари все по-отегчен, тъгува за семейство и приятели

Жестока драма тресе семейството на принц Хари и Меган Маркъл

Двойката, която избяга от Великобритания  и кралските задължения, за да започне живота си на чисто, се раздира от големи неприятности.

В центъра на злощастните събития е Меган Маркъл, а най-потърпевш от цялата драма е принц Хари.Херцозите на Съсекс минават през ужас  и това може да доведе до евентуален обрат в отношенията и дори развод, прогнозират приятели на принца.

По-малкият син на крал Чарлз Трети тъгувал за родината и семейството си, както и за приятелите си. Той не можел да се вижда с тях, понеже те не харесвали съпругата му Меган Маркъл.

Хари все повече се отегчавал и гледал назад към Великобритания, където живеели приятелите му от армията и училището. Той не можел да се вижда с тях, понеже те не желаели да контактуват със скандалната му съпруга.

В момента 39-годишният Хари живее  в Монтесито, Калифорния, заедно с 42-годишната Меган и децата им, принц Арчи и принцеса Лилибет.

Един от дългогодишните приятели на Хари, Хю Гросвенър, се омъжи миналия месец в Англия. Той е кръстник и на сина на Хари-Арчи, но херцозите на Съсекс не отишли на сватбата.

Близки до Хари твърдят, че херцозите на Съсекс не присъствали на тържеството, понеже Меган Маркъл винаги създавала неприятни конфузи.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.