Миро Дзвера отиде в съда с облекло за 50 бона (Снимки)

Мъжът на Мара Отварачката бе в съда по обвинение за побой и заплаха с оръжие

https://goreshto.net/goreshto/miro-dzvera-otide-v-sada-s-obleklo-za-50-bona-snimki/54239 Goreshto.net
Миро Дзвера отиде в съда с облекло за 50 бона (Снимки)

Мъжът на Мара Отварачката бе в съда по обвинение за побой и заплаха с оръжие

На втора инстанция съдът разглежда мярката на Мирослав Соколов, известен като Миро Дзвера. Причината повдигане на обвинението е, че е пребил поп-фолк певицата Мария, а дори и я заплашвал с пистолет в жилището им.

До момента той бе под домашен арест и днес се появи в съдебната палата за разглеждане на делото му. Препитаващият се като лихвар Миро Дзвера бе заснет в съда с облечен в луксозната марка Бърбъри, а дрехите и часовника му бяха оценени на 50 000 лева. Бе заложил на худи, елек и спортен панталон. Всички те бяха от именитата марка, а само чантичката бе на Луи Вютон.

Само елечето на лихварския бос струва близо 2600 лева, спортния панталон е на цена от 1200, а худото е „скромните“ близо 1600. По близо 2 000 лв струват маратонките и чантичката, което прави сумарно над 9 000 лв за дрехите по него.

Наблюдателните забелязаха и луксозният му часовник, който върви за над 40 000 лева, така общо дрехите и аксесоарите по бизнесмена достигат сериозната сума от 50 000 лв.

Преди около 2 седмици гръмна скандала, че е пребил жена си Мария, която си извади медицинско и подаде официална жалба. Също така тя е входирала и молба за развод до съда.

Не отдавна той бе обвинен и от „ловеца на фотографи“, че е упражнил физическо насилие над него без причина.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.