Мирослав Иванов почерпи щедро с 12-годишно уиски на преференциална цена от парламентарния бюфет за раждането на щерка му

Двамата с Бориславова все още нямат сключен брак

https://goreshto.net/goreshto/miroslav-ivanov-pocherpi-shtedro-s-12-godishno-uiski-na-preferencialna-cena-ot-parlamentarniya-byufet-za-razhdaneto-na-shterka-mu/117491 Goreshto.net
Мирослав Иванов почерпи щедро с 12-годишно уиски на преференциална цена от парламентарния бюфет за раждането на щерка му

Двамата с Бориславова все още нямат сключен брак

След като на 19 септември бившата шефка на „Кабинета на Кирил Петков“ роди първородната си дъщеря Деа, уискито в бюфета на Народното събрание свърши за раз време.

 

Малко след появата на Деа, 12-годишното уиски „Чивас Регал“, продаващо се на преференциалната цена от 42 лв. за депутатите, бе изкупено по заръка на щастливия баща Мирослав Иванов. Той плати за всички налични 4 кашона с малцова течност, освен това напазарува щедро и от луксозните бонбониери „Lindt“.

 

Бебето им с Лена Бориславова е било полято щедро от присъстващите депутати от всички парламентарни групи. Нито една от партиите не върнала изпратените по куриер от Иванов шотландска течност и шоколадови изкушения.

 

 

Предполага се, че повечето от бутилките с 12-годишно уиски, са били пресушени по време на купона, даден от Иванов по случай раждането на дъщеря им в столичен ресторант в полите на Витоша, затворен за редови посетители.

 

Двамата с Лена нямат брак, те се сгодиха заради скандала, преминал границата на благоприличието, породен от слуха за интимната връзка на Бориславова с Кирил Петков.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.