Мис България 2017: Няма да дам короната и няма да си коригирам носа! (Тамара скочи бясна и потресе всички - виж тук)

https://goreshto.net/goreshto/mis-balgariya-2017-nyama-da-dam-koronata-i-nyama-da-si-korigiram-nosa-tamara-skochi-byasna-i-potrese-vsichki-vizh-tuk/50175 Goreshto.net
Мис България 2017: Няма да дам короната и няма да си коригирам носа! (Тамара скочи бясна и потресе всички - виж тук)

Мис България 2017 Тамара Георгиева е категорична в решението си!

"Няма да си дам короната и няма да си режа носа. Харесвам се такава, каквато съм, а на когото не му отърва, негова си работа", скочи Мис България 2017 Тамара Георгиева. 24-годишната дама, обявена за най-красивата българка, вече не може да сдържа емоциите и нервите си. И съвсем разбираемо като се има предвид, че от вече месец тя е най-обсъжданата и хулена персона в страната. Хората не я искат за своя представителка и своя Мис България 2017. Тя обаче продължава да се радва на победата си в конкурса... Въпреки факта, че Ирина Папазова е главната "виновница" за тази победа. И въпреки факта, че дори самата прокуратура се зае да разнищи истинността на проведения конкурс. "Щом съм се явила, това означава, че трябва да съм подготвена за всичко. Винаги ще има недоволни и винаги ще има нападки на озлобени и завистливи хора. Трябва да го приема и съм го приела. Както съм приела и короната си. Която смятам да нося цяла година", казва Тамара Георгиева, пише вестник "Шоу". Тя заяви, че не се страхува протоколите от гласуването да бъдат извадени на светло, защото мнозина от журито й били дали други награди. Окичили я с множество ленти, които се присъждат от самите тях - членовете на въпросното жури. "Как не осъзнава това момиче, че е коренно различно да ти дадат лента за Мис Зима или Мис Пежо например, отколкото да те обявят за Мис България 2017. Това са две напълно несходни неща. Но това е то - като се самозабравят и нищо не ги вълнува повече. Била миска и туй то. Ама на кого е миска, след като България не я ще", коментират потребители по форумите. Нещо повече - Тамара Георгиева се запъна и за друго. Тя е убедена, че поне на този етап няма да послуша съветите и няма да си коригира носа. "Едно малко по-голямо носле не може да промени душевността на човек. Ако си добър и чувствителен, то леките недостатъци са по-скоро твой чар, отколкото негатив", твърди Мис България 2017.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.